Back to All Events

[PULSE] Praktijksafari: Deep Time Walk

  • Station Schoonaarde Stationsplein 4 9200 Dendermonde Belgium (map)

Vind nieuwe kracht in verbinding: wandel, voel en hoop!

Verken de klimaat-nood tijdens een transformatieve wandeling die je een diepgaande verbinding laat ervaren met de meer-dan-menselijke wereld.

De Transformisten, IDG Hub Vlaanderen, Sídhe en Pulse Transitienetwerk slaan de handen in elkaar voor deze wandeling door de tijd, langs de oevers van de Schelde onder leiding van Kathleen Melis.

Deep Time Walk is een transformatieve reis door 4,6 miljard jaar geschiedenis van de aarde via een wandeling van 4,6 kilometer waarbij elke meter gelijk staat aan 1 miljoen jaar.
Het is een uitnodiging om de wereld anders te bekijken, positieve actie aan te moedigen en te pleiten voor een regeneratieve samenleving en een economie van genoeg.

Copyright © 2007 – 2023 Deep Time Walk CIC. All rights reserved. www.deeptimewalk.org

Foto credit: Eva Peeters

Programma

13u00 Samenkomst

13u30 Start Wandeling

16u00 Afsluitend drankje

16u30 Einde

Praktisch

We spreken af aan het station van Schoonaarde van waaruit we als groep vertrekken op onze reis door de tijd. Trek zeker goede wandelschoenen aan en voorzie een drinkbus!
We sluiten samen af met een drankje op het einde van de wandeling.

Voor wie is deze wandeling?

Iedereen is welkom. Ben je benieuwd naar het tijdreizen, wil je de dingen even in perspectief plaatsen of heb je nood aan verstilling, schrijf je dan zeker in. Het belooft een inspirerende en boeiende dag te worden!

Deelname is 10€ en inschrijven verplicht. De plaatsen zijn beperkt.
Vrijdag 27 september om 16u00 sluiten we de inschrijvingen af.

De doelgroep van deze inspiratiemomenten van Pulse Transitienetwerk zijn professionals en vrijwilligers van de geprofessionaliseerde Vlaams erkende organisaties die binnen hun organisatie bezig zijn met het thema duurzaamheid. 

Behoor je niet tot deze doelgroep, dan ben je nog steeds welkom. Je deelname blijft waardevol en verrijkend, maar wees ervan bewust dat de focus van deze bijeenkomst ligt op het duurzaamheidsbeleid van de Vlaams erkende organisaties.