Back to All Events

W/ONDERSTROOM

Wonderstroom_campagnebeeld_digitaal2.png

2020 is het jaar waarin alles anders is, zo ook de trefdag van Pulse. Met W/ONDERSTROOM presenteert Pulse een nieuw concept: veilig maar wel onder hoogspanning, weerbaar en veerkrachtig. Op dinsdagvoormiddag 8 december komen we op volle stroomsterkte digitaal samen en identificeren we oplossingen in de vorm van wonderformules en stroomstoten als geleiders voor een duurzame en sociaal-rechtvaardige toekomst

Voor wie?

Voor dromers die willen bijdragen aan een tintelend toekomstbeeld. Voor denkers die met het netwerk en anderen willen verbinden. Voor doeners die nieuwe allianties willen genereren. Voor durvers die tegen de stroom in zwemmen. Voor wie dit momentum grijpen wil. Voor wie de transitie enkel een kwestie van tijd is. Dromers, denkers, doeners, durvers uit de Cultuur-, Jeugd- en Mediasector en daarbuiten: daag ons en het netwerk uit, wij willen jou erbij. 

Wanneer

Dinsdagvoormiddag 8 december 2020.

Waar

Knus in de zetel, het thuisbureau, in een koffiebar, op café, op kantoor met of zonder collega’s, maar hoe dan ook achter onze schermen.

Coronamaatregelen

Ook Pulse neemt haar morele verantwoordelijkheid op en kiest voor een volledig digitaal evenement. Momenteel bedenken we met een pilootgroep waarin alle sectoren vertegenwoordigd zijn hoe we het digitale format zo interactief en relevant mogelijk kunnen vormgeven. Een ding staat vast: ruimte voor connectie en experiment zal er zijn, volledig veilig maar daarom niet minder inspirerend.

Inschrijven

Deelname aan W/ONDERSTROOM is gratis, maar plaatsen zijn beperkt. Binnenkort kan je inschrijven.

Voor W/ONDERSTROOM gaat Pulse de samenwerking aan met Strategies & Leaders.

Earlier Event: December 2
De Zaak Cultuur