Back to All Events

Project RAVE


  • BROEI 69 Nieuwland Gent, Vlaams Gewest, 9000 Belgium (map)

Act4Change gelooft dat de wereld nood heeft aan mensen die individuen en groepen kunnen verbinden om samen RAdicale VErandering te realiseren. Daarom lanceert Act4Change dit najaar Project RAVE: 2 actiegerichte opleidingen voor iedereen die wil meebouwen aan een duurzame samenleving. 

❤️ Verbinders opleiding

Zin om een act4change facilitator & coach te worden? 

In een 3-daagse opleiding leer je faciliteren en coachen, aan de slag gaan met klimaatpsychologie en de duurzame methodieken van Act4Change zoals de ‘Crash Course Duurzaamheid’ en ‘Design Sprint’ geven.​ Inclusief real-life oefenkansen tijdens de activiteiten en opleidingen van Act4Change!

Deze 3-daagse opleiding is op 22, 23 & 24 september.

Min. 2 oefenkansen en een persoonlijk feedbackmoment in de periode okt - dec 2023.

Aantal plaatsen: Max. 12 personen per editie

Vind alle info op https://www.act4change.be/verbinders

🌸 Vernieuwers opleiding

Wil jij ideeën leren omzetten in duurzame actie en maatschappelijke uitdagingen aanpakken? 

Krijg tijdens de Vernieuwers opleiding van Act4Change de juiste ‘design thinking’-handvaten en duurzaamheidscompetenties om een idee om te zetten naar concept naar realiteit. Ga aan de slag met al je hebt geleerd met echte cases van duurzame organisaties. Werk aan je eigen ideeën tijdens de persoonlijke coaching momenten en groei zoals duurzame innovator.

Deze opleiding gaat door op 3 halve weekends: op 29 - 30 september, 20 - 21 oktober & 17 - 18 november en tijdens 1 workshop ‘pitching’ op 23 november.

Inclusief 5 persoonlijke coaching-momenten.

Aantal plaatsen: Max. 15 personen per editie

Vind alle info op https://www.act4change.be/vernieuwers